Tip: Køb Gucca DVD med rabat

Tip: Køb Gucca DVD med rabat

november 28, 2018 Slået fra Af Søren Jakobsen

Syntes du også stadig at det er hyggeligt at se en rigtig DVD film? Gå gennem rækken af kasetter, som alle indeholder ikke bare en god fortælling, men også erindringer om de steder og situationer, hvor du har set den; udvælge én af de mange filmiske historier, åbne coveret og sætte DVD’en i afspilleren. Så er du ikke den eneste. Selvom salget stadig er nedadgående, er der stadig mange, der køber DVD-film og holder du lidt øje og er opmærksom, er der mange gode film at købe til små penge.

Webshoppen Gucca har mere end 7500 film og serier på lager, og de starter fra kun 19.95 kr. Dér er der altså rigtigt god mulighed for at gøre en fremragende kup.

At det ikke kun er gamle film der er på tilbud, er Niko 2 et godt eksempel på. Denne film fra 2017 sælges på tilbud for 19,95 kr. selvom det var en stor succes både i biograferne og på streamingtjenesterne. 

 

 

 

 

 

At det ikke kun er tudsegamle film der er på tilbud er Niko 2 et godt eksempel på. Denne film fra 2017 sælges på tilbud for 19.95,- selvom det var en stor succes både i biograferne og på streamingtjenesterne.

 

 

 

 

Se det store udvalg hos Gucca her