De 3 bedste serier på Amazon Prime

De 3 bedste serier på Amazon Prime

december 12, 2018 Slået fra Af Søren Jakobsen

Amazon er ikke nær så kendt i Danmark, som de er i hjemlandet USA, men deres Prime service som inkluderer gratis forsendelse, gratis musik, gratis film og gratis e-bøger kom for alvor på alles læber da de købte rettighederne til den nye serie med gutterne fra Topgear.

 

The Grand Tour

Der er vist ingen tvivl om at de fleste købte adgang eftersom det var den eneste platform, hvor man kunne følge de britiske bilnørder fra Topgear. Med en intropris til 185,- for 6 måneder var det en no-brainer for mange.

The Grand Tour er ikke det samme format som Topgear, men bygger på mange af de samme ting, således at man altid er sikret god underholdning kombineret med faktuel viden, når man sætter et afsnit på: Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May er stadig lige så sjove (og til tider lige så politisk ukorrekte) som de altid har været og den visuelle stil er stadig helt i top.

 

 

Tom Clancy’s Jack Ryan

Nogle gange har man bare lyst til at se en god action film, men hvad hvis du kunne få en hel serie der bygger på karakteren Jack Ryan fra bøgerne af den afdøde, amerikanske forfatter Tom Clancy? Ja, så har du serien Jack Ryan som er en spændende actionserie der bare aldrig stopper!

Figuren Jack Ryan optræder i en lang række af Clancy’s militær-thriller-bøger, og er en del af hvad der nu bliver kaldt Clancy’s “Ryanverse” – det fiktive univers, der er skrevet frem igennem hele

hans forfatterskab og omfatter adskillige af udgivelser såsom The Hunt for Red October (1984), Patriot Games (1987) og The Sum of All Fears (1991).

Jack Ryan har nu fået sin egen serie, som er absolut anbefalelsesværdig! Mange kender måske skuespilleren John Krasinski bedst som den charmerende og drillesyge Jim i den amerikanske udgave af The Office, men gør det også meget overbevisende som eks marinesoldat og intelligent CIA-analytiker i denne seriøse, politiske thriller.

 

 

The Man In the High Castle

Hvordan ville verden se ud hvis Hitler havde vundet krigen og sat sig på verdensmagten? Det er det spørgsmål, som serien The Man in the High Castle forsøger at besvare, og det er en selvfølgelig en helt anden verden, end den vi kender idag. Mange af de skræmmende forsøg og ting, der blev udført at nazisterne under 2. verdenskrig er blevet til hverdag, hvorfor det sammenhold og den politiske vending, verden forsøgte at opbygge efter krigen aldrig er blevet skabt.

Det er noget yderst interessant – og absolut politisk og socialt aktuelt og relevant – i denne fiktive undersøgelse af, hvorledes den national socialistiske ideologi ville eller kunne se ud i en moderne udgave.  Det er der kommet en vellykket fremtidsdystopisk serie ud af, som ligesom Jack Ryan også tager udgangspunkt i et litterært værk, nemlig i den anmelderroste roman af samme navn (på dansk Manden i den høje fæstning) af Philip K. Dick.