De 3 bedste serier på Amazon Prime

De 3 bedste serier på Amazon Prime

november 20, 2018 Slået fra Af Søren Jakobsen

Amazon er ikke nær så kendte i Danmark som de er i hjemlandet USA, men deres Prime service som inkluderer gratis forsendelse, gratis musik, gratis film og gratis e-bøger kom for alvor på alles læber da de købte rettighederne til den nye serie med gutterne fra Topgear.

 

The Grand Tour

Der er vidst ingen tvivl om at de fleste købte adgang fordi det var det eneste sted at følge gutterne fra Topgear og med en intro pris til 185,- for 6 måneder var det en nobrainer for mange.

The Grand Tour er ikke det samme format som Topgear, men bygger på mange af de samme ting og man er altid sikret god underholdning når man sætter et afsnit på.

 

 

Tom Clancy’s Jack Ryan

Nogle gange har man bare lyst til at se en god action film, men hvad hvis du kunne få en hel serie der bygger på bøgerne fra Tom Clancy? Ja så har du serien Jack Ryan som er en spændende actionserie der bare aldrig stopper!

 

 

The Man In the High Castle

Hvordan ville verden se ud hvis Hitler havde vundet krigen? Det er det spørgsmål serien The man in the high castle forsøger at besvare og det er en helt anden verden end den vi kender idag. Nogle af de skræmmende forsøg og ting der blev udført at tyskerne under 2. verdenskrig er blevet til hverdag og det sammenhold verden forsøgte at opbygge efter krigen er aldrig blevet skabt.