Anmeldelse af Amazon Prime Video

Anmeldelse af Amazon Prime Video

november 20, 2018 Slået fra Af Søren Jakobsen

Amazon lancerede i 2016 deres video tjeneste Prime Video med et brag, de havde nemlig skaffet sig rettighederne til de gamle topgear stjerner og kom nu ud med deres nye program “The Grand Tour” men der var allerede fra start en del nyt indhold på tjenesten der nu er global. Det var primært content fra UK der var mere af end på Netflix og det giver god mening da de netop ville fokusere på UK frem for at starte med at tage kampen op i USA hvor Netflix har ca. 50% af husstandene som kunder.

Det er dog et must at man kan engelsk, for selv de nye serier kommer ikke med danske undertekster, men kan man se bort fra dette så er det en god tjeneste med masser af indhold. Der er naturligvist også begyndt at komme eksklusivt content og det er jo lige netop der kampen hos de forskellige tjenester er i fuld gang lige i øjeblikket.

Det kan være svært at bestemme sig for Netflix, Prime Videos, HBO, Viaplay, Dplay, TV2 play og de mange andre tjenester. Disney er også på vej med deres egen tjeneste og dagene hvor man kun havde en streamingtjeneste er nok desværre snart ovre. Vi begynder også at se afspillere hvor du kan browse i film og serier fra flere tjenester i et interface og derfor er fremtiden nok at familien har 2 eller flere streamingtjenester.

 

Sådan ser du Amazon Prime Video på dit TV